Models

Models on bikes

Heb je altijd al gedroomd om eens model te mogen staan voor de camera?
Wij geven je graag de gelegenheid!
In een ontspannen sfeer op locatie, of in de studio maken wij een fotoserie van jou, in overleg mét of zonder een mooie motor.
( of misschien wel je eigen motor of die van je vriend of kennis).
Wij willen graag samenwerken met enthousiaste, vrolijke meiden. Je hoeft écht niet persé knap te zijn, of de ‘ideale’ maten te hebben. Voor ons is veel belangrijker dat je het leuk vindt en je uitstraling hebt!

Kleding en schoenen, van sexy en gewaagd tot nostalgisch, zijn ruim voorradig in onze studio om een leuke fotosessie te kunnen maken, je kan natuurlijk ook zelf kleding meenemen.

Je kiest zelf wat je leuk vind om te doen en natuurlijk wat je wilt dragen. Ben je verlegen en wil je iemand meenemen tijdens de fotosessie, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

De kosten zijn afhankelijk van wat jij wilt. Als we het combineren met een fotoshoot van een motor kan je nabestellen wat je wilt. (zie onze prijslijst) Dan kost het jou verder helemaal niets extra.
Als je een fotoshoot van jou alleen wilt, moeten we eerst overleggen en een prijs afspreken. Dit is mede afhankelijk van de plaats en wat je wilt. Alles is bespreekbaar, voor leuke en gekke dingen zijn wij altijd te vinden!

Hou er wel rekening mee dat een gemiddelde fotoshoot al gauw twee uur of langer kan duren. Het is voor ons, en voor jou natuurlijk ook, geen pretje om ons te moeten haasten!

Dus lijkt het jou leuk om eens mooie foto’s van jezelf te hebben, of om kado te doen aan iemand, of wil je gewoon eens alle aandacht op je gericht zien, neem dan eens contact met ons op. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend! Samen bespreken we eerst de mogelijkheden en maken we ontspannen en gezellig een leuke en originele fotosessie!

Ons kantooradres is
Prof.Dr.F.Zernikeweg 4
3731 KD De Bilt
Holland
Tel 030-229 0989
e-mail onno@madnessphotography.nl

E-mail photo's to onno.madnessphotography@gmail.com
www.madnessphotography.nl Please visit our website full of Harleys, custombikes, stuntriding, dragracing action and more!