MADNESS PHOTOGRAPHY

Madness Photography started as an official, serious company in 1998.
But the history of Madness Photography started long before. Onno “Berserk” Wieringa, founder and owner of Madness Photography, has been a self-taught photographer since he was a little kid and started to take pictures of something he loved since the day he was born: motorcycles!

His motorcycles
After he finished high school, he started working for various Harley-Davidson shops, where he learned to work on bikes. At the age of 17, he already owned two Triumph’s and when he was eighteen he had four Triumphs and a Suzuki GT 750. After getting his drivers license, when he was eighteen, the Triumphs all had to go and were replaced by a bike that he had wanted since the day he was born; a Harley-Davidson. This bike is still in his life; it’s an FXE-F 1200 Super Glide Fat Bob, which has been rebuild and modified endlessly and ridden for many miles. Going everywhere on the bike, there was one thing he always had in his pocket; his camera!
At the age of 23 he started drag racing, and he and his team named “Midnight Madness”, raced the bike on all the major races and drag strips all over Europe. He has competed in many classes; starting with the Street bikes, than Ultimate Street Bike, Super Stock, Pro-Stock, and then finally in the fastest gas burning class; Top Gas! Also again taking thousands of photo’s of everything interesting, at every racetrack! Being a racer for more than 18 years gave him insight in the world of fast bikes, and he’s still involved in the world of drag racing as a helper/mechanic and of course photographer / reporter.

Latest News in the Custom Bike World

HOCO Parts nieuws - Rukka Ladies Ride

Rukka Ladies Ride
Nu bij HOCO Parts

Onderscheid maakt het leven leuker; de stijlvolle, hoogwaardige Rukka dames collectie.
Motorrijden is al lang niet meer alleen voor mannen. Rukka heeft de trend opgepakt en heeft nu twee nieuwe damesmodellen geïntroduceerd - Elastina en Toughtrail. Deze pakken zijn een aanvulling op het reeds bestaande topmodel Orbita en het nieuwste Salli-model.

Alle damespakken beschikken over uitstekende veiligheidskenmerken welke Rukka sinds jaar en dag kenmerkt. Uiteraard voorzien van de Gore-tex membraam, exclusieve Rukka D3O protectoren en een uitstekende pasvorm. De damesmodellen zijn allemaal gefabriceerd volgens de filosofie van het Finse merk: "Veilig en comfortabel, terwijl het voldoet aan de hoogste normen van weerbestendigheid en rijcomfort". Met in totaal vier dames pakken is er volop keuze!


Toughtrail
Met het Toughtrail-assortiment spreekt Rukka met name de adventure bikes aan. Deze jas is voorzien van een uitneembare Gore-tex membraam welke aan de binnenzijde voorzien is van outlast (temperatuur regulerend). De broek is aan de binnenzijde voorzien van leren panelen voor meer comfort en veiligheid.


Elastina
De Elastina is voorzien van een uitneembare thermo voering welke zorgt dat deze jas het gehele jaar door gedragen kan worden. Deze jas is voorzien van stretch codura welke zorgt voor een optimale pasvorm.

Alle  damespakken zijn voorzien van een ritssluiting aan beide zijden van de jas. Wanneer ze worden geopend, maken ze het gemakkelijker om het pak aan te trekken en zorgen ze voor ventilatie. Rukka heeft de damesmodellen ook voorzien van protectoren die speciaal zijn afgestemd en ontworpen voor dames. Vanzelfsprekend is de jas aan te ritsten aan elke Rukka broek.


Maten en prijzen
donderdag 15 maart 2018/Author: Onno Wieringa/Number of views (0)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: nieuws motoren
Tags:

Triumph viert 59-jarig bestaan Bonneville

Triumph viert 59-jarig bestaan Bonneville 

Het is dit jaar exact 59 jaar geleden;  1959 het jaar van het begin van een legende, een legende die nog altijd voort duurt. 1959, het geboortejaar van de Triumph Bonneville die een revolutie ontketende in de motorwereld.  

Ter ere van de Bonneville viert Triumph daarom feest in de gedachte van de “spirit of ‘59” met leuke win-acties, een unieke T100 in de kleurstelling van 1959, Spirit of “59 Days bij de Triumph dealers en aantrekkelijke aanbiedingen vanaf maart tot en met juni. 


De spirit van 1959
Geheel in de tijdsgeest van de jaren 60, waarin bekrompenheid plaats maakte voor ruimdenkendheid en zelfontplooiing, rolde in het jaar 1959 de eerste Triumph Bonneville uit de toenmalige Triumph fabriek in Meriden, UK.  Met zijn herkenbare silhouet en vernoeming naar de zoutvlaktes in Utah, waarop Triumph in die tijd regeerde op het gebied van wereldsnelheidsrecords, was het duidelijk dat deze motor gemaakt was om in de spotlichten te staan. Het was dan ook niet vreemd, dat de Bonneville bij vele beroemdheden in de smaak viel en vanaf het eerste moment een directe hit werd.   

Nu, 59 jaar later, is de Bonneville nog altijd een naam die bij vele rijders het motorhart sneller doet kloppen en is de Triumph Bonneville line-up groter dan ooit. In de laatste twee jaar vernieuwde het legendarische Britse motormerk haar complete Modern Classic gamma en breidde de Bonneville familie uit naar maar liefst 12 verschillende modellen.  

Win twee maanden rijden op een unieke 1959 Bonneville T100  
Om in de sfeer te komen van het jaar 1959, heeft Triumph een Bonneville T100 in de kleurstelling van de eerste Bonnie uitgevoerd.  Met deze prachtige kleurencombinatie, die bestaat uit Meriden Blue en Exotic Orange, waan je je terug in vervlogen tijden, echter met alle gemakken van moderne techniek. Tijdens de actieperiode zal eenieder deze unieke T100 kunnen ervaren tijdens de Spirit of “59 Days bij de dealer. Uniek is ook dat iedereen die een proefrit reserveert in maart of april kans maakt om deze prachtige T100 nog eens, maar dan twee maanden lang, te mogen rijden in juli en augustus.

Spirit of “59 Days bij de Triumph dealer  
Nu is iedereen  altijd welkom om een proefrit maken bij de Triumph dealer, maar speciaal tijdens de Spirit of “59 Days is de Triumph dealer extra rijk voorzien in Classic demo modellen.  In eerste plaats zal dit natuurlijk de unieke 1959 Bonneville T100 zijn, welke wordt
aangevuld met de Street Twin, Street Scrambler, Street Cup, Bonneville Bobber en meer. 

#Spirit59 - Win twee VIP kaarten voor de Bikers Classics en een Meet & Greet met Fred Krugger
Iedereen die in de maanden maart en april een proefrit heeft gemaakt op een Triumph Modern Classics en deze unieke ervaring deelt, m
woensdag 14 maart 2018/Author: Onno Wieringa/Number of views (0)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: nieuws motoren
Tags:
12345678910Laatste